Wie zijn wij?

Veldhuis Elektrotechniek is een professioneel en klantgericht bedrijf waar korte lijnen, samenwerking en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij hechten veel waarde aan langdurige duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Dit geldt niet alleen voor onze projecten maar ook voor onze medewerkers. De kwaliteit van het geleverde werk is tenslotte afhankelijk van de vakmensen die het tot uitvoering brengen.

Veldhuis Elektrotechniek realiseert innovatieve en professionele oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verlichtingsinstallaties, netwerkinstallaties en duurzame technieken. Onze expertise ligt binnen de sectoren: utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en de agrarische- en particuliere sector. Veldhuis Elektrotechniek zorgt voor een full service dienstverlening voor haar opdrachtgevers, van advies en installatie tot goede service en bijbehorend onderhoud.

Functieprofiel

Als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel als organiserende en voorbereidende factor voor uiteenlopende projecten bij Veldhuis Elektrotechniek. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, het maken van werkinstructies voor onze vakmensen en je zorgt voor de inkoop van benodigde materialen. Je werkt samen met de projectleider aan verschillende uiteenlopende elektrotechnische projecten voor onze opdrachtgevers, van utiliteit tot industrie en van woningbouw tot de agrarische- en particuliere sector. In jouw coördinerende rol zorg je ervoor dat alle (rand)zaken goed geregeld zijn zodat de voortgang van het project volgens planning verloopt.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO 4 opleiding, richting Elektrotechniek;
  • Kennis van en ervaring met E-installaties;
  • Kennis van geldende normen, voorschriften en wetgeving;
  • Coördinerende en communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Wat bieden wij?

  • Uitstekende diverse salaris- en arbeidsvoorwaarden conform functie en werkervaring;
  • Een leuke afwisselende baan in een enthousiast hecht team binnen een informele organisatie;
  • Werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers;
  • Werken in een professioneel en ervaren team van vakmensen.

Interesse?

Neem dan contact op met Diedert Langeraap:

Telefoonnummer 0527 – 61 12 75 of via de mail: werving@vdkinstallatiegroep.nl

We nodigen je graag uit om kennis te maken!