Wat wij doen

Veldhuis is uw partner op het gebied van elektrotechniek. Daarbij richten wij ons op het toepassen van duurzame en moderne technieken. Maak kennis met onze disciplines: elektrotechniek, verlichtingsinstallaties, netwerkinstallaties en duurzame technieken.

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Bouwkundige projecten kunnen niet zonder elektrotechnische voorzieningen. Denk daarbij aan de aanleg van voedingen, het aanpassen/uitbreiden van meterkasten en het monteren en aansluiten van verlichtingssystemen.

Verlichtingsinstallatie

Verlichtingsinstallatie

Of het nu gaat om een complete verlichtingsinstallatie of een klus zoals het (ver-)plaatsen van stroompunten, onze deskundige elektriciens verzorgen het gehele proces. 

Netwerkinstallatie

Netwerkinstallatie

Netwerkinstallaties zijn er in verschillende categorieën: CAT6, CAT6A, CAT7, CAT7A en CAT8. Hoe hoger de categorie, hoe hoger de snelheid. Samen met u kijken we welke type bekabeling het beste bij u past. 

Duurzame techniek

Duurzame techniek

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook bij Veldhuis snappen we dat als geen ander. Wij helpen u graag om uw bedrijf of woning energiezuiniger te maken.