Vacature monteur E

Wie zijn wij?

Veldhuis Elektrotechniek is een professioneel en klantgericht bedrijf waar korte lijnen, samenwerking en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij hechten veel waarde aan langdurige duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Dit geldt niet alleen voor onze projecten maar ook voor onze medewerkers. De kwaliteit van het geleverde werk is tenslotte afhankelijk van de vakmensen die het tot uitvoering brengen.

Veldhuis Elektrotechniek realiseert innovatieve en professionele oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verlichtingsinstallaties, netwerkinstallaties en duurzame technieken. Onze expertise ligt binnen de sectoren: utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en de agrarische- en particuliere sector. Veldhuis Elektrotechniek zorgt voor een full service dienstverlening voor haar opdrachtgevers, van advies en installatie tot goede service en bijbehorend onderhoud.

Functieprofiel

Als Monteur bij Veldhuis Elektrotechniek ben jij een onmisbare schakel binnen het hechte projectenteam. Samenwerken en het ‘wij’-gevoel staan bij het team van Veldhuis centraal. Samen met je collega’s werk je bij diverse mooie opdrachtgevers, van kantoorgebouwen tot winkels en van complete fabrieken in een industriële omgeving tot de particuliere sector. In jouw rol werk jij mee aan de realisatie van deze uitdagende projecten én als team zorgen jullie samen voor het benodigde (preventieve) onderhoud van de verschillende installaties.

Al met al een uitdagende en veelzijdige allround functie binnen een betrokken en hecht team van technische vakmensen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als elektrotechnisch monteur? Wordt dan onderdeel van het team bij Veldhuis Elektrotechniek!

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde mbo niveau 3 opleiding, richting Elektrotechniek

OF; jij hebt je mbo niveau 2 afgerond en reeds ervaring opgedaan in het vak

  • Kennis van en ervaring met elektrotechnische installaties
  • Klantvriendelijkheid en flexibiliteit
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Wat bieden wij?

  • Uitstekende diverse salaris- en arbeidsvoorwaarden conform functie en werkervaring
  • Een leuke afwisselende baan in een enthousiast hecht team binnen een informele organisatie
  • Werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers
  • Werken in een professioneel en ervaren team van vakmensen

Interesse?

Neem dan contact op met Diedert Langeraap:

Telefoonnummer 0527 – 61 12 75 of via de mail: werving@vdkinstallatiegroep.nl

We nodigen je graag uit om kennis te maken!