Over ons

Veldhuis Elektrotechniek begint in 1997 als eenmansbedrijf in de garage van een privéwoning te Emmeloord. De groei en ontwikkeling van het bedrijf vraagt al snel om meer ruimte en in 2004 verhuizen we naar het Ecopark; een bewuste keuze vanwege de integrale benadering van duurzaamheid van dit bedrijvenpark.

Veldhuis Elektrotechniek is een VCA gecertificeerd bedrijf wat betekent dat onze bedrijfsvoering voldoet aan de Europese normen die gesteld worden aan arbeidsomstandigheden, veiligheid, gezondheid en milieu.

Scholing en opleiding heeft binnen het bedrijf onze continue aandacht. Als erkend leerbedrijf investeren we in het opleiden van vakmensen en bieden we doorlopend plaats aan stagiaires.

Onze dienstverlening omvat een breed gebied zodat we een zo compleet mogelijk product kunnen leveren. We doen dit met de inzet van eigen kennis en expertise en in nauwe samenwerking met andere specialisten.
In de wereld van elektrotechniek volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. De techniek wordt steeds uitgebreider en specialistischer. Bedrijfsbreed richten wij ons voortdurend op het toepassen van duurzame en moderne technieken en innovatie. Niet als een doel op zich maar als middel tot het leveren van functionaliteit en het bieden van oplossingen waar de opdrachtgever om vraagt.

Als elektrotechnisch installatiebedrijf zijn we werkzaam op verschillende gebieden: utiliteitsbouw, de agrarische sector, industrie en woningbouw. We hechten waarde aan het realiseren van duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Daarom streven we naar een jarenlange samenwerking waarin behalve advies en installatie, goede service en onderhoud gegarandeerd zijn.

VCA-logo-200
Uneto-VNI-200
SEI-logo-200
Kenteq-logo-200